Fraaij Design is gespecialiseerd in het bedenken en creëren van online en offline media. Ik ben een zeer matige schilder en heb een ronduit dramatische zangstem. Wel durf ik te zeggen dat ik me qua ontwerpen kan meten met de beste. Waarom? Omdat ik een pure ‘vakidioot’ ben, bij iedere opdracht extreem kritisch ben op mijn eigen ontwerpen en constant op zoek ben naar perfectie.

De laatste jaren heb ik mij ook steeds meer verdiept in marketing. Ik vind het belangrijk om iets te creëren dat aansluit bij uw bedrijfsstrategie en zorgt voor de optimale (online) mediamix. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik dan ook altijd vragen naar de achtergrond en doelstellingen van uw bedrijf zodat we samen een helder beeld kunnen vormen van wat ik voor u kan betekenen. Duidelijk en vrijblijvend.

fraaij-icon-duidelijkheidDuidelijkheid.

Het is belangrijk dat u weet wat u van Fraaij Design kunt verwachten. Daarom brengen we vooraf uw wensen in kaart en stellen we de projectgrenzen en werkwijze op. Hier vloeit een projectdocument uit voort waar het eisenpakket en de afspraken in zijn vastgelegd.

fraaij-icon-samenwerkenSamenwerken.

Een open deur, maar wel een belangrijke. Door middel van goede afspraken en heldere communicatie, ontstaat er een prettige samenwerking. Zo kunt u online bijvoorbeeld het projectdocument, de planning met opleverdata en de status van elk project inzien.

fraaij-icon-partnersPartners.

Ik wil me voor de volle 100% kunnen richten op hetgeen waar ik goed in ben. Iets waar een ander beter in is, zoals de technische realisatie van een webshop, draag ik met een gerust hart over aan één van mijn partners. Ik blijf echter altijd uw aanspreekpunt voor het project.